Kontekstual sinonimlarning o‘ziga xos xususiyatlari (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada kontekstual sinonimlarning o‘ziga xos xususiyatlari tahlilga tortilgan. Kontekstual sinonimlar individual ijodiy harakatning mahsuli sifatida namoyon bo‘lishi haqidagi qarashlar keltirilgan.