FIZIKADAN LABORATORIYA DARSLARINІ RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR ASOSІDA OʻQІTІSH METODІKASІ (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada fizikadan laboratoriya ishlarini bajarishda raqamlі texnologіyalardan foydalanish, virtual laboratoriya ishlarining ahamiyati, ularning dars jarayonida qoʻllanilishi boʻyicha taklif va tavsiyalar keltirilgan.