MATEMATIKA FANINI O'QITISH TEXNOLOGIYALARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada matematika fanini o'qitishda zamonaviy pedagogik va axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan samarali foydalanish masalalari yoritilgan. Shuningdek, innovatsion metodlarning afzalliklari va mavjud muammolar ham tahlil etilgan.