INSON RESURSLARINI BOSHQARISHNING ASOSIY MODELLARI. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqola xodimlarni boshqarishning asosiy modellarini ko'rib chiqishga bag'ishlangan. Tadqiqot shuni ta'kidlashga imkon beradiki, samarali xodimlarni boshqarish muammosi eng dolzarb muammolar tashkilotning samaradorligi. Rossiya uchun bu nisbiy. yangi muammo. Uning dolzarbligi to‘plangan mahalliy va xorijiy tajribani o‘rganishni taqozo etadi