O‘ZBEK TILINING IZOHLI LUG‘ATIDAGI “MA’NAVIYAT” SEMALI OTLAR (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada “ma’naviyat” semali otlarning izohli lug‘atda salmoqli o‘rin egallashi va ma’nolarining berilishi uning “Falsafa qomusiy lug‘ati” va “Ma’naviyat asosiy tushunchalar izohli lug‘ati”dan farqli va o‘xshash tomonlari o‘rganildi. Bu orqali o‘quvchilar uchun oson va tushunarli lug‘at bazasini yaratish ko‘zda tutildi.