BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARIGA GEOMETRIK MAZMUNDAGI MASALALARNI O’RGATISHDA AXBOROT TEXNOLOGIYA VOSITALARIDAN FOYDALANISHNING SAMARADORLIGI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Matematika fanlarini o’rganishda yangi texnik vositalar shu jumladan kompyuter va boshqa axborot texnologiya vositalaridan foydalanish dolzarb masalalardan biridir. Maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilari uchun geometrik mazmundagi masalalarni o’rgatishda axborot texnologiya vositalaridan foydalanishning ahamiyati haqida so’z boradi.