O’zbekiston Respublikasida amal qiladigan chet tili darajasini aniqlash imtihonlari va sertifikatlari (Journal of Universal Science Research, 2023)
Til inson fikrini bayon qiluvchi, jamiyatdagi odamlarning muloqoti, fikr almashishi va o’zaro bir-birini tushunish quroli hisoblanadi. Chet tillarini bilish va uni nutqda to’g’ri qo’llay olish nafaqat til o’rgangan shaxsga balki, davlatlar o’rtasida aloqalarni o’rnatishga ham katta yordan beradi. Maqolaning asosiy mazmuni O’zbekiston Respublikasida amal qiladigan chet tili darajasini aniqlash imtihonlari va sertifikatlari haqida ma’lumotlardan iboratdir