Kichik yoshdagi maktab o'quvchilari va talabalarga ekologik ta'limni o'rgatish (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada maktab o’quvchilari va talabalarda ekologik madaniyatni shakllantirish hamda atrof muhitni asrash to’g’risida va bunga qo’shimcha holatda ekologik ta’lim haqida fikr yuritilgan.