RANGTASVIRNING KELIB CHIQISHI VA ZAMONAVIY RANGTASVIR (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu berilgan maqolada rangtasvirning kelib chiqishi berilgan. Va unga chuqur kuzatish olib borilgan. Rangtasvirning har bir turi haqida ma’lumot keltirib o’tilgan. Masalan manumental, dastgohlik,miniatyura, dekorativ va teatr-dekorativ turlari haqida yoritilgan. Kompozitsiya haqida tushuncha