Parrandachilik mahsulotlarining asosiy turlarini ishlab chiqarishni koʻp omilli regrission tahlil qilish va pragnozlashtirish. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada parrandachilik boʻyicha mamlakatimizda olib borilayotgan islohatlar, parrandachilik mahsulotlarining asosiy turlarini ishlab chiqishning omillarini regrission tahlil qilish va pragnozlashtirish haqida bayon etilgan