TАSVIRIY SАN’АT FАNING ESTETIK TАRBIYАVIY АHАMIYАTI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu mаqolаdа tаsviriy sаn’аt fаning estetik tаrbiyаviy аhаmiyаti, shаxs estetik tаrbiyаsi, va ranglarning inson hayotida muhim rol tutishi hаqidа so‘z borаdi