O‘rta Osiyo eneolit va bronza davri turar joy tadqiqotlari. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada O’rta Osiyoning eneolit va bronza davri jamolarining turar joylari haqida ma’lumot beriladi.Maqolaning dolzarbligi arxeologik tadqiqotlar natijasida ochilgan yodgorliklar misolida yaqqol o’rganib berilgan.Shuningdek ahaloning turmush sharoiti ham dini ham batafsil yortilgan. Maqola yozishda aniq ma’lumotlar tayangan holda ma’lumot berilyabdi.