ASTRONOMIYADAN BA’ZI MASALALAR VA ULARNING YECHIM USULLARI PYTHON DASTURIDA KODLAR ORQALI TUSHUNTIRISH (Journal of Universal Science Research, 2023)
Bu maqolada astranomiyadan bazi masalalar va ularning yechim usullari python dasturida kodlar orqali tushuntirish haqida so'z borgan