Uvaysiy ijodini o‘qitishda interfaol usullardan foydalanish metodikasi (Journal of Universal Science Research, 2023)
Mamlakatimiz ta’lim tizimida mumtoz adabiyot namunalarini o‘qitish jarayonida yuqori samaradorlikka erishish uchun innovatsiyalar va ilg‘or xorijiy tajribalarni qo‘llash bugungi kunning dolzarb masalaridan biri hisoblanadi.