TEXNOLOGIYA FANINI O’QITISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARNING O’RNI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Texnologiya hayotimizning tobora ajralmas qismiga aylanib bormoqda va ta'lim uchun ham xuddi shunday. Hozirgi kunda o'qituvchilar o'z talabalari uchun yanada qiziqarli va interaktiv ta'lim tajribasini yaratish uchun o'qitishda texnologiyadan foydalanishga da'vat etiladi. Ushbu maqola boshqa fanlar bilan texnologiya integratsiyasiga asoslangan darsni tashkil etish talabalar va o'qituvchilarga qanday foyda keltirishi mumkinligini o'rganadi.