O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA ADVOKATURA INSTITUTINI YANADA TAKOMILLASHTIRISHNING AYRIM MASALALARI (Journal of Universal Science Research, 2023)
2017-2021 yillarda O‘zbekiston Respublikasini rivojlantirishning beshta ustuvor yo‘nalishi bo‘yicha Harakatlar strategiyasida mamlakatimizda yuridik yordam va xizmatlar sifatini tubdan yaxshilash uchun qonun ustuvorligini ta’minlash dolzarb masala ekanligi belgilandi. Mazkur maqola O‘zbekiston Respublikasida advokatura institutini yanada takomillashtirish va advokat faoliyatini yanada kuchaytirish masalalariga bag‘ishlanadi.