O‘ZBEK XALQ AMALIY SAN’ATIDA YOSH AVLODNING IJODKORLIK QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISHDA "USTOZSHOGIRD" AN’ANALARINING AHAMIYATI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada o’zbek xalq amaliy san’atida ustoz shogird an’analari davom ettirish orqali yoshlarning ijodkorlik qobilyatini rivojlantirish haqida so‘z boradi