Mahalliy budjetlar faoliyatini raqamlashtirish, muammo va yechimlar (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada Uy xo‘jaliklari daromadlarini oshirishda tadbirkorlik faoliyatini rivojlantirishning ekonometrik modellari