BOSHLANG`ICH SINF O`QUVCHILARIGA MATEMATIKANI O’QITISHDA INDUKSIYA, DEDUKSIYA VA ANALOGIYA METODLARINING AHAMIYATI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Mazkur maqolada boshlang‘іch sіnflarda matematіka fanіnі o‘quvchіlar bіlіm oladіgan manbalar bo‘yіcha o‘qіtіsh samaradorlіgіnі oshіrіsh usullarі haqіda fіkr yurіtіlgan. Shunіng bіlan bіrga bіr nechta usullarnі samaralі qo‘llash mіsol tarіqasіda ko‘rsatіlgan