Qurilish tashkilotlarida operatsion faoliyat hisobi. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada Qurilish tashkilotlarida operatsion faoliyat hisobini yuritish, mamlkatimizda qurilish sohasida olib borilayotgan islohatlar haqida batafsil bayon etilgan