Janubiy Qoraqalpog‘istondagi inson tana a’zolari va tashqi ko‘rinishi bilan bog‘liq ayrim laqablar haqida (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada antroponomik birlik hisoblangan laqab termini haqida, inson tana a’zolari va tashqi ko‘rinishi bilan bog‘liq laqablar tasnifi, Janubiy Qoraqalpog‘istondagiayrim laqablar to‘g‘risida ma’lumot beradi.