XALQARO TASHISHNI TASHKIL ETISHDA XAYDOVCHILAR ISH REJIMINI AVTOMOBIL KALITI ORQALI LOYIHALASH BILAN XAVFSIZ XARAKATNI KAFOLATLASH. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Haydovchilarningish faoliyati ularning dam olish rejimlariga amal qilgan xoldagi dasturi ishlab chiqilib ularni tizimga va avtomobilni yuurgizish qulufiga va kalitiga joylashtiriladi. Natijada haydovchilarni aybi bilan sodir etilgan baxtsiz xodisalarni soni bir necha barobar qisqaradi.