INFORMATIKA VA AXBOROT TEXNOLOGIYALARI FANINI O‘QITISHDA YOUTUBE VIDEOHOSTING PLATFORMASI IMKONIYATLARIDAN FOYDALANISH METODIKASI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada Youtube Videohosting platformasi imkoniyatlari haqida ma’lumotlar beriladi va umumiy o‘rta ta’lim maktablarida 8-sinf informatika va axborot texnologiyalari fanidan “SMM - ijtimoiy media marketing” bobini o‘qitishda Youtube Videohosting platformasi imkoniyatlaridan foydalanish metodikasi yoritiladi.