Innovatsion ta’lim texnologiyalarining turlari, nazariy asoslari va ulardan geografiya o’quv mashg’ulotida foydalanish masalalari. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Innovatsion ta’lim texnolgiyaning turlari va ulardan geografiya fanlarida foydalanish xususida so’z yuritiladi.