BOSHLANG‘ICH SINF ONA TILI TA’LIMIDA LOYIHALASHGAN TA’LIMNING NAZARIY ASOSLARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqola boshlang‘ich sinflarda ona tili ta’limini PBL usuli asosida loyihalashning nazariy asoslari va imkoniyatlarini o‘rganishga bag‘ishlanadi. Maqolaning maqsadi – PBL usulini ona tili ta’limiga integratsiya qilishning ilmiy asoslarini aniqlash va uning o‘quv jarayonidagi samaradorligini ko‘rsatishdir.