KARIES KASALLIGI, TURLARI VA ULARNI DAVOLASH. (Journal of Universal Science Research, 2025)
ushbu maqolada karies kasalligi, blek tasnifiga asosan bo`linishlari haqida va kariesni davolashda vujudga kelishi mumkin bo‘lgan xato va asoratlar, ularni bartaraf etish haqida ma`lumotlar berilgan.