TIBBIYOT TARIXI FANINI O‘QITISHDA YANGI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada Tibbiyot tarixi fanini o‘qitishda yangi pedagogik texnologiyalardan foydalanish zamonaviy pedagogik texnologiyalarning samaradorligini baholashdan iborat. Bunda tibbiyot oliy ta’lim muassasalarida tibbiy pedogogik texnologiyalardan foydalanilgan xolda tadqiqotlar olib borildi.