QADRIYATLAR NAZARIYALARI ASOSIDA TALABALARNI MA'NAVIY AXLOQIY TARBIYALASHNING AMALIYOTDAGI HOLATI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada talaba yoshlarning ma'naviy axloqiy fazilatlarini rivojlantirish, shaxsiy va kasbiy ijtimoiylashivini ta'minlash, farovonlikka intilish omilining kuchayishi, pedagogik faoliyatlarini takomillashtirish chora-tadbirlari, ilmiy pedagogik kadrlar tayyorlash kõlamini kengaytirish usullari, sharq xalqlari tafakkuri, milliy qadriyatlarimiz, õrta asrlardagi siyosiy qadriyatlar keng maʼnoda yoritilgan.