HARBIY-PEDAGOGIK TA’LIM JARAYONIDA BO‘LAJAK OFITSERLARDA “SOFT SKILLS” KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISHNING O‘ZIGA XOS JIHATLARI. (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada oliy harbiy ta’lim muassasalarida bo‘lajak yosh ofitserlarning “Soft Skills” (yumshoq) ko‘nikmalarini rivojlantirishning o‘ziga xos xususiyatlari, ahamiyatli tomoni, bo‘lajak ofitserlarni tayyorlashda ularning o‘rni va roli shuningdek oliy harbiy ta’lim muassasalarda ta’lim olayotgan bo‘lajak ofitserlarning “Soft Skills” (yumshoq) ko‘nikmalarini shakllantirishning asosiy tamoyillari yoritib berilgan.