BOSHLANG’ICH SINFLARDA TABIIY FANLARNI O’QITISH METODIKASI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda tabiiy fanlarni o‘qitish metodikasining dolzarbligi, samarali usullari va ta’lim jarayoniga ta’siri tahlil qilinadi. Tabiiy fanlarni o‘qitishda interfaol usullardan foydalanish, eksperiment va tajriba asosida bilimlarni mustahkamlash hamda fanlararo integratsiyaning ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, o‘qitish samaradorligini oshirish uchun ilg‘or pedagogik texnologiyalar, vizual materiallar va ochiq darslardan foydalanish imkoniyatlari ko‘rib chiqiladi.