ALISHER NAVOIY IJODINING ESTETIK MAHORATI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqola Alisher Navoiy ijodida aks etgan insoniy qadriyatlar: mehr-shavqat, halollik, adolat, dono fikr va ruhiy ozodlikning qalblarga shu kungacha taratayotgan abadiy nurini, hayotning nozik sirlarini ochib berishga bag‘ishlangan.