SURXONDARYO VILOYATIDA BANDLIK MUAMMOLARI VA ULARNI HAL QILISH YO‘LLARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada Surxondaryo viloyatidagi bandlik muammolari va ularni hal qilish bo‘yicha takliflar ko‘rib chiqiladi. Aholi bandligidagi asosiy muammolar, mehnat bozoridagi mavjud muvozanatsizlik va bu sohani rivojlantirish bo‘yicha takliflar tahlil qilinadi. Ayniqsa, yoshlarda bandlik darajasini oshirishga yo‘naltirilgan dasturlar va tashabbuslar muhim rol o‘ynaydi. Ushbu maqola viloyat iqtisodiy o‘sishiga ko‘maklashish, mehnat bozorida talab va taklifni muvofiqlashtirish bo‘yicha tavsiyalar beradi.