OZIQ-OVQAT XAVFSIZLIGINI TA’MINLASHDA ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALARNING ROLI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqola oziq-ovqat xavfsizligini ta'minlashda zamonaviy texnologiyalarning ahamiyatini o'rganadi. Unda oziq-ovqat ishlab chiqarish va saqlash jarayonida qo'llanilayotgan innovatsion texnologiyalarning samaradorligi va ularning global oziq-ovqat xavfsizligi masalalariga ta'siri tahlil qilinadi. Maqolada zamonaviy texnologiyalar orqali resurslarni tejash, oziq-ovqatni ekologik xavfsiz tarzda ishlab chiqarish va yetkazib berish muammolariga yechimlar ko'rib chiqiladi