O’ZBEKISTON INVESTITSIYA SIYOSATI VA XORIJIY SHERIKLAR BILAN XAMKORLIKNING USTUVOR YO’NALISHLARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada O’zbekistonning investitsiya siyosati va xorijiy sheriklar bilan hamkorligining ustuvor yo’nalishlari tahlil qilinadi. Xorijiy investitsiyalarni jalb qilishning huquqiy-me’yoriy asoslari, mavjud muammolar va ularning yechimlari o’rganiladi. Shuningdek, xorijiy hamkorlik doirasida istiqbolli sohalar va kelajak rejalar muhokama qilinadi