GÚLNAHAR DÁSTANÍNDA SINONIMLERDIŃ QOLLANÍLÍWÍ (Journal of Universal Science Research, 2025)
Bul maqalada sinonimlerdiń stillik qollanılıwı, ózgeshelikleri, frazeologiyalıq sóz dizbeginen jasalǵan sinonimler, olardıń til biliminde tutqan ornı qaraqalpaq folklorı 14-26-tomlarındaǵı «Gúlnahar» dástanı mısalında analizlendi.