MILLIY QADRIYATLARNING AHAMIYATI VA ULARNI YOSHLAR ONGIGA SINGDIRISHNING MUHIMLIGI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada milliy qadriyatlarning mohiyati, ularning yoshlar ongiga singdirishdagi ahamiyati hamda globallashuv jarayonida milliy qadriyatlarni saqlash muammolari yoritilgan. Milliy qadriyatlarni ta’lim, oila tarbiyasi, zamonaviy texnologiyalar va madaniy tadbirlar orqali yoshlar orasida targ‘ib qilish masalalari ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, milliy qadriyatlarni rivojlantirish va saqlash bo‘yicha amaliy takliflar berilgan. Maqola yosh avlodni milliy qadriyatlarga hurmat ruhida tarbiyalashga qaratilgan.