BO’LG’USI TASVIRIY SAN’AT O’QITUVCHILARINI TAYYORLASHDA HOZIRGI DAVR DOLZARB MASALALARI. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Talabalarga ta’lim berish jihatidan ilmiy asosli va mantiqiy maqsadga muvofiq shakllantirish orqaligina mutaxassis tayyorlash hamda pedagogika  oliy o’quv yurtlarida ta’lim mazmunini  va uslubiyotini  milliy umuminsoniy  an’analarga tayangan holda qayta ishlab chiqishni talab etishini ilmiy mulohazalari yuritiladi