TАЛАБАЛAPHИHГ МУСТАҚИЛ ТАЪЛИМИНИ ЧИЗМА ГЕОМЕТРИЯ ФАНИДАН ТАШКИЛ ЭТИШ ТЕХНОЛОГИЯСИ (Journal of Universal Science Research, 2023)
Бу мақолада ўқув жарёнига илғор педогогик ва замонавий ахборот технологиялари асосида ташкил қилиш,шунингдек таьлим методлари билан  юқори малакага эришиш буйича кўрсатмалар берилган.