Informatika va axborot texnologiyalarining ta’lim tizimini rivojlantirishdagi ahamiyati (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqola IMRaD (Kirish, Metodlar, Natijalar va Muhokama) tuzilmasidan foydalangan holda taʼlim tizimini rivojlantirishda Kompyuter fanlari (CS) va axborot texnologiyalari (IT)ning ahamiyatini oʻrganadi. U o'qitish va o'rganishni o'zgartirishda CS va IT ning rolini o'rganadi, asosiy afzalliklari, qiyinchiliklari va oqibatlarini ta'kidlaydi va asosiy topilmalarni jamlagan jadvalni taqdim etadi. Tadqiqot mavzuni har tomonlama tahlil qilish uchun ilmiy ma'lumotnomalarga asoslanadi.