ISSIQLIK IZOLYATSIYASI VA ENERGIYA-TEJAMKOR INNOVATSION QURILISH MATERIALI "Politsroblok"ni ishlab chiqarish. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada zamonaviy qurilish materiali bo’lgan “Polytroblock”ning ahamiyati haqida batafsil ko’rsatmalar berilgan