Tadbirkorlarning mulkiy huquqlarini himoya qilishda hozirgi qonunchilikdagi o’zgarishlarning o’rni (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada tadbirkorlarning mulkiy huquqlarining ta’minlanishi va mulkiy munosabatlarga oid normativ huquqiy hujjatlardagi o’zgarishlar yoritilgan. Bundan tashqari, tadbirkorlik faoliyatidagi muammolar va ularning yechimlari batafsil ma’lumotlar berilgan. Hozirgi kunda qonunchilikda bo’layotgan o’zgarishlar qayd etilgan