ZAMONAVIY O’QITUVCHIGA QO’YILADIGAN TALABLAR (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada zamonaviy o’qituvchiga qo’yiladigan talablar, o’qituvchi kasbining o’ziga xos sifatlari, pedagogoning o’z oldiga maqsad qo’yishi, zamonaviy o`qituvchi  qiyofasida fazilatlari, o`qituvchi odobining muhum asosiy belgilari, o’qituvchi odobining mezonlari, o‘qituvchi uchun "Yetti sifat" metodi xususida so’z yurutilgan.