BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA DIQQATNI RIVOJLANTIRISH USULLARI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada diqqat va o’qish jarayonida diqqat jarayonining ahamiyati bayon etilgan. Shuningdek, boshlang’ich sinf o’quvchilarida diqqatni rivojlantirish usullaridan namunalar keltirilgan.