O‘SMIRLARDA ZO‘RAVONLIK VA TAJAVVUZKORLIKNI VUJUDGA KELISHINING PSIXOLOGIK ASOSLARI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada o‘smir o‘quvchilarida zo‘ravonlik va tajavvuzkorlikni vujudga kelishi, ularga turtki beruvchi omillar, deviant xulq muomala belgilari, diagnostika qilish masalalari va inson kamolotida oilaviy tarbiyaning o’rniga oid qarashlar  taxlil qilinib, tavsiyalar yoritilgan