HARAKAT XAVFSIZLIGINI TA’MINLASHDA HAYDOVChILAR HUQUQIY MADANIYATINING O‘RNI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada haydovchilarning huquqiy madaniyatini harakat xavfsizligini ta’minlashdagi o‘rni va ahamiyati tahlil qilingan. Haydovchilarning huquqiy madaniyatini oshirish yo‘llari keltirilgan. Haydovchilar huquqiy madaniyatini oshirishga ta’sir ko‘rsatuvchi omillar tahlil qilingan.