MATN VA PUNKTUATSİYA (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada matn va punktuatsiya haqida atroflicha maʼlumot berishga harakat qilamiz. Matn va uning xususiyatlari, matn ustida hozirgi kunda olib borilayotgan tadqiqotlar haqida va shu bilan birga, punktuatsiya mavzusiga urgʻu berib oʻtamiz.