UZLUKSIZ MA'NAVIY TARBIYA KONSEPSIYASI ASOSIDA TALABA YOSHLARNI MA'NAVIYATINI SHAKLLANTIRISHNING PEDAGOGIK- PSIXOLOGIK TEXNOLOGIYASI. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Bugungi globallashuv jarayonida dunyoning har qarich yerida inson ongi va tafakkuri uchun jiddiy kurash ketayotgani ayni haqiqatdir. Birda yovuz, birda madaniy ko‘rinishdagi bu kurash har birimizdan atrofga teran nazar tashlash, jahonda kechayotgan turfa jarayonlarni aql va tafakkur bilan sarhisob etishga undaydi.