BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARINING NUTQINI O’STIRISHDA IBORALARNING O’RNI. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Mazkur maqolada  boshlang’ich sinflarda ona tili hamda oqish, ona tili va o’qish savodxonligi darslarida  iboralardan samarali foydalanish natijasida o’quvchilarning og’zaki va yozma nutqini rivojlantirishning metodologik va ilmiy asoslari  masalalari yoritilgan.