Korxonalarda pul mablag’lari hisobini takomillashtirish. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada pul mablag’lari hisobini ham nazariy ham amaliy jihatdan o’rganish kelgusida moliyaviy hisobning uslubiy asoslaridan biri hisoblangan bugalteriya hisobi hisob- varaqlar rejasini moliyaviy hisobot shakllari talab qiladigan ma’lumotlarni yig’ish, qayta ishlash va saqlash nuqtai nazaridan rivojlantirish zarurligini ko’rsatadi.