PUBLISISTIKA VA UNING ZAMONAVIY TILSHUNOSLIKDAGI AHAMIYATI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada zamonaviy tilshunoslikda maqol va matallarning o’zaro aloqasi, ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, nutqda maqol va matallarning qo’llanilishi, ularning til birliklari sifatidagi semantik, tarkibiy va boshqa xususiyatlarini tahlil etish ishning umumiy mazmunini tashkil etadi.